miercuri, 4 februarie 2009

au confirmat




Primele confirmari pentru B`ESTFEST suna foarte bine. Se pare ca incepe si pe la noi sa miste ceva ceva in ceea ce priveste muzicuta. Uite asa incepe usor usor sa se intample ceva. Franz Ferdinand, The Killers, The Faint, The Ting Tings, Moby, Patrice.

Acum asteptam sa vina vara, sa mergem la concert, sa-i ascultam si apoi ai nostri oameni inspirati si cu idei sa fie motivati si sa fie si la noi mai bine din punct de vedere al muzicii. Avem o groaza de fake-uri asa numite "vedete", copii proaste ale altor "vedete". Avem fuste scurte si programe tv de muzica dubioase......poate poate si scarboase. Se asculta mult si prost, se consuma si se produce si nimic nu ramane notat. Hit uri de vara, videoclipuri proaste, versuri naspa si tot asa.

Ca sa nu sune totul asa gri notam si cateva trupe interesante. Pentru inceput va recomand Melting Carousel. Sunt niste tineri timisoreni foarte simpatici ce canta o combinatie de rock alternativ, jazz si pop, un fel de indie pop, au versuri funny : "No Superman, no gangster, no lolly-pop sucker/ The PowerPuff Girls couldn't beat this mother fucker" .....in concluzie .......le oferim un 10 pentru ca suna altfel si se deosebesc cu ceva de gloata de oarecare.

www.myspace.com/meltingcarousel

Si uite asa terminam primul post despre muzicuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu